روزنامه دنیای اقتصاد – اشکان مهین فلاح : امروزه استارتاپ ها آغازی بر شکل گیری شرکت های دانش بنیان هستند و فایده آنها در کشور ما چیزی جز تبیین اصل 44 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران نیست. استارتاپ ها بهترین شکل و ساختار سازماندهی یک ایده نوین هستند که در آن مجموعه ای از متخصصین، ایده پردازها ، مربیان ماهر و سرمایه گذاران نقش آفرینی می کنند تا در کوتاه ترین زمان ایده به ثمردهی مؤثر برسد .
سرمایه گذاری در استارتاپ ها با توجه به سوابق و علایق سرمایه گذار انجام می گیرد و با توجه به زمینه فعالیت استارتاپ چشم انداز آن معین می شود ، بطور مثال اگر استارتاپی در زمینه خدمات شهری و تاکسیرانی آغاز به کار کند، معمولاً سرمایه گذارانی از شرکت های خودروسازی و شرکت های حمل و نقل جذب آن می شوند ، پس از مزایای آن می توان به مشخص بودن هدف و نزدیکی هدف به علایق و تجربیات سرمایه گذار و همچنین وجود نیروهای متخصص در آن مجموعه اشاره داشت .
به منظور تسهیل در یافتن ایده های ناب و پول ساز ، همواره مراسمی با نام استارتاپ ویکند ، استارتاپ نایت ( شب استارتاپی ) و مراسم مشابه انجام می شود تا در آن ایده پرداز ها و سرمایه گذاران در کنار منتور ها ( مربیان ) به بحث و تبادل نظر بپردازند و در پایان جلسه تیم ها تشکیل شوند . همچنین شرکت هایی تحت عنوان شتاب دهنده ایجاد می شوند که وظیفه آنها ارتباط مستقیم با سرمایه گذاران و منتور هاست و افرادی که ایده های خوب دارند می توانند از طریق وبسایت های شتاب دهنده، ایده های خود را به منتور ها و در نهایت به سرمایه گذار معرفی نمایند. از این رو می توان این طور نتیجه گرفت که شکست در سرمایه گذاری روی طرح ها به حداقل رسیده است و سرمایه گذار می تواند اطمینان داشته باشد طرحی که روی آن سرمایه گذاری نموده قطعاً به نتیجه مطلوبی خواهد رسید .
منبع: روزنامه دنیای اقتصاد – ویژه نامه غرب استان تهران
گردآوریشده توسط پایگاه دانستنی آنلاین
بسیار سپاسگزارم از مطالب خوب و مفید شما
مرسی از راهنمایی های خوبتون.موفق باشید