در حال حاضر دانشمندان بسیاری در گوشه و کنار دنیا تمرکز خود را در تولید هوش مصونی قرار داده اند و انواع هوش مصنوعی با کاربرد های مختلف تولید شده است ، هوش مصنوعی انقدر هم که برخی تصور میکنند پیچیده نیست ، در واقع یک ماشین حساب ساده را نیز می توان از انواع ابتدایی هوش مصنوعی قلمداد نمود . هرچند که یک ماشین حساب مولفه های کافی را در این زمینه در اختیار ندارد اما نمونه های پیشرفته تر آن در ککامپیوتر ها و اسمارت فون های امروزی تدائی گر آینده ی روشن این علم هستند .
نمونه هایی از هوش مصنوعی با کاربرد های مختلف در مراکز تحقیقاتی ساخته شده است که روزبروز در حال پیشرفت و ارتقا هستند و همگی یک هدف واحد را دنبال میکنند ؛ تبدیل هوش مصنوعی به یک انسان با درک و شعور ! . تمامی دانشمندانی که روی این موضوع کار می کنند تنها یک هدف دارند و آن هم ایجاد عمر نامحدود است .
من هم به نوعی با این مساله درگیر هستم و به طور قطع اطمینان دارم که ان روز فرا خواهد رسید که انسان امروزی از کالبد بیولوژیکی خارج شود و به کالبد های مکانیکی و یا کوانتومی انتقال پیدا کند . فرضیه ابتدایی من در خصوص ایجاد عمر نامحدود و استفاده صد در صدی از مغز با قابلیت ارتقاء آن به کوانتوم باز میگردد ؛ زمانی که این فرضیه را برای ذهن خود در نظر گرفتم که انسان می تواند بر اساس انبساط جهان با ذرات زیر اتمی بیشتری ارتباط برقرار کند و روزی را تصور می کردم که انسان و هوش پر از آگاهی و احساس وی به یک اتم ریز تبدیل شود و پا به جهان های حقیقی دیگری با ابعاد پیچیده تری بگذارد . که البته این فرضیه به قوت خود باقیست اما در تحقیقاتی که در همین راستا به انجام رساندم متوجه شدم که زمان ما برای کشف جهان زیر اتمی و ابعاد جدید تر جهان بسیار کوتاه است و ممکن است عمر ما این اجازه را ندهد که آن روز را ببینیم .
پس با دید رسیدن به جهان های دیگر و همچنین زنده کردن مرده ها ، نظریه های پیرامون را به همراه فرضیه های مختلف بررسی خواهیم کرد تا به عمر خود بی افزاییم و منطقی تر و آگاهانه تر به سمت هدف اصلی که عمر جاودانه است برسیم .
درضمن جاودانگی و نامیرایی چون فقط آرزو و رویاهای انسان دلیل بر این نیست امکان پذیر باشه. علم شاید بتونه خیلی از پدیده های اکتسابی جهان و کیهان دستخوش تغییر بده ولی آیا همه قوانین فیزیک و گیتی و جهان بیکران اکتسابی هستن???خیر خیلی چیزها ذاتی و بنیادی و تغییر ناپذیر که یکیش قانون دوم ترمودینامیک و مرگ گرمایی کیهان که حتمی. بجای اینکه دنبال جاودانگی باشیم که البته هزاران سال انسان محقق به هیچ نتیجه ای نرسیده و به شکست منجر شده به فکر این باشیم چیکار کنیم زندگی بدون بیماری و آزادی های بشری و دنیای بدون جنگ… مشاهده ادامه »
ما با عقاید ریستارتی مخالف هستیم .
قوانین ترمودینامیک یه مبحث مجزا هست و نباید به این موضوع ربط داده بشه .
ربط آنتروپی به عمر نامحدود هم خیلی منطقی نیست .
عمر به عواملی مثل بیماری و اصطلاحا پیری مربوطه که تئوری ما بر این اساس پیش میره و موضوعات فلسفی و مغلطه های فیزیکی نباید بهش دخیل باشه .
درود برشما دوست عزیز شان کارول فیزیکدان و محقق ماده تاریک حتما دانلود کنید درباره انتروپی و زندگی توضیح دادن درضمن علم هنوز ثابت نکرده که عمر ابدی امکان پذیر هست یا نه من هم آدم فلسفی نیستم که بخوام با دوست عزیزی مثل شما با فلسفه حرف بزنم چون این علم که مباحث فلسفی دستخوش تغییر داده. ولی جاودانگی به نظر من جنبه منفی و خطرش خیلی بیشتر تا جنبه مثبتش. الان ایلان ماسک درباره هوش مصنوعی داره خطراتشو بررسی میکنه که چه بلاهایی میتونه سر انسان بیاره. پس نمیشه همیشه خوش بینانه به دستاوردها نگاه کرد از جمله… مشاهده ادامه »
ماده تاریک و انتروپی به این موضوع ربطی نداره
یه نصیحت از اهل فیزیک می کنم که مسائل و موضوعات مختلف علمی رو با هم قاطی نکنیم و موضوعاتی که فیلد جداگونه داریم بنا بر نظرات شخصی به هم بسط ندیم .
طبق قانون ترمودینامیک و انتروپی در جهان همه اجسام سوق دارن بسوی نابودی و مرگ و ابدیت تقریبا قابل قبول نیست.
ولی از جنبه اخلاقی نگاه کنیم جاودانگی یعنی چی
چرا باید تا ابد زنده بمونیم وقتی انسانیت معنی نداشته باشه.زندگی ابدی دیگه هیچ برنامه و هدفی نخواهد داشت و از همه مهمتر نامیرایی دست چه کسانی خواهد افتاد این خیلی مهم و سو استفاده هایی میشه از قشرهای ساده جامعه.
پس الان که موجودات فناپدیری هستیم ذوق و شوق داریم برای زیست بدون پایان ولی جاودانگی هیچی جز غرور و خودخواهی فردی نیست