کودکان گم شده و کشته شده ، تبلیغی برای آزادی خواهی دروغین
دنیای مجازی ، آینده و سرنوشت بشریت را رقم می زند و اینترنت دروازه ورود به جهان های دیگر است ؛ بحثی علمی و فلسفی که مافیای دنیای مجازی آن را می داند و برنامه ریزی های دردناکی برای آنها ترتیب داده است .
با شکل گیری اینترنت و ورود کاربران به این دنیای پر رمز و راز دو قطب مثبت و منفی پیرامون آن شکل گرفت ، عده ای صرفا به دنبال ترویج علم و عده ای صرفا به دنبال سو استفاده از آن بودند ، در ادوار مختلف مسائل و موضوعات خاصی در دنیای مجازی شکل گرفت و رفته رفته اینترنت از بستری برای ارتباط و تحقیق و پژوهش به یک بستر همه جانبه تبدیل شد ، بستری که آن را « دنیا » نامیدیم .
ارتش ها ، سیاست مداران ، تجار و عموم مردم فعالیت های خود را به اینترنت رساندند و امروز شرایط ترسناکی در این دنیای پیچیده حاکم است . نمیتوان به اینترنت اعتماد داشت مگر با وجود منابع موثق . هر گاه در اینترنت موضوعی بدون منبع موثق به چشم میخورد ، پشت ان یک خیانت ، یک سودجویی و یک جنایت نهفته است.
تولید کنندگان محتوا و مروجان کمپین های مختلف به قدری به آثار خود در اینترنت بها می دهند که راضی نیستند بدون درج نام شخصی و یا نام تجاری آنها حتی ” نقطه ای ” منتشر شود. پس این را بدانید که اگر هر مطلب کوتاهی بدون درج نام منبع آن منتشر شد و از منبع آن مطلع نبودید قطعا توطعه ای در میان است . این توطعه میتواند به اندازه شیطنت یک جوان که مطلبی را بدون اجازه منتشر می کند کم اهمیت باشد و یا می تواند به اندازه برنامه ریزی های سرویس های جاسوسی و اطلاعاتی روسیه مخوف و خانمان سوز باشد .
بسیاری از محتوای منتشر شده در اینترنت توسط سازمان های جاسوسی که تمایلی برای بردن نام آنها نداریم شکل می گیرند و اهداف خاص خود را دنبال می کنند.
- موضوع از آنجا شروع شد که کودک سوری برای پناهندگی در آب های مدیترانه غرق شد
کودک سوری ( آیلان ) که آنچنان مظلومانه در سواحل مدیترانه پیدا شد و دنیا را بهت زده کرد به خاطر می آورید ؟ موضوعی که مدتی است به یک چالش تبدیل شده است ، اخبار ربوده شدن کودکان ، گم شدن آنها و سپس خبر کشته شدن و یا پیدا شدن آنهاست . موضوعی که تقریبا از سال 88 بر بستر اینترنت تحت کمپین های خودگردان ایجاد شد اما مدیریت درستی روی آنها اعمال نمی شد .
این کمپین ها تقریبا با شکست مواجه شدند ، بطوری که اخبار تکراری و تاریخ گذشته در خصوص گم شدن و ربوده شدن کودکان منتشر می شد که به گفته کاربران دائمی اینترنت برخی از آنها را سالی یک بار و یا چندین بار در سال مشاهده کرده اند و همین باعث عدم اعتماد مردم به این گونه کمپین ها شد .
اما در دو سال اخیر تقریبا محتوای تکراری و تاریخ گذشته از صفحه وبسایت ها و شبکه های مجازی محو شد و کمپین ها و اخبار همگی بروز و ساعتی شدند و در لحظه به سرعت در تمام اینترنت منتشر می شوند .
اگر این اخبار توسط همان مردم منتشر می شود چرا در گذشته اینگونه نبوده است ؟ مگر تغییر خاصی در نحوه ارسال آنها ایجاد شده است ؟
پاسخ روشن است ؛ قطعا دستانی پشت پرده این اخبار ، شایعات و کمپین ها وجود دارند که هدف آنها جلب اعتماد مردم نسبت به محتوای انتشار یافته صفحات و وبسایت هایشان است .
کودکان مظلوم مانند آتنا ، بنیتا و کودکان سوریه ای و سایر کشور های جنگ زده قربانی این بازی با احساسات هستند و بدون شک مافیا و سازمان های جاسوسی و اطلاعاتی که عمدتا متجاوزگر و یا دست نشانده برخی قدرت ها هستند به وجود آورنده این جنایات هستند.
امروز کشور ما و بسیاری از کشور های مظلوم درگیر جنگ نرم هستند ، سیستم های اطلاعاتی و جاسوسی به قدری مرموز و سازمان یافته عمل می کنند که گویی سرویس های امنیتی را نیز دچار سردرگمی می کنند پس نمیتوان گفت این اقدامات از جانب کدام سازمان پشتیبانی می شود اما با کنار هم چیدن پازل اطلاعات منتشر در اینترنت می توان نتیجه گرفت که احساسات مردم ما درگیر یک تئوری پیچیده و مخوف است که با درایت و هوشیاری می توان با آن مقابله کرد .
اعتماد به اینترنت فقط و فقط تحت نظارت افراد کارشناس و با بررسی منابع اصلی و وبسایت های معتبر ایرانی و خارجی میسر است ، پس هرگز به کمپین های حمایتی اعتماد نکنید تا دست نفوذیان به امنیت و آرامش مملکت بریده شود و هر گاه پیام هایی که احساسات شما را تحریک میکنند مشاهده نمودید آن را به دقت پیگیری کنید و نگذارید کودکان ما همانند کودکان سوری قربانی احساسات و وسیله ای برای تبلیغ آزادی خواهی و دلسوزی مردم شوند .
چرا که بنیتا ها و آتنا ها و یوسف ها و … قربانی و یا علتی شدند برای اعتماد به هر آنچه حمایت فضای مجازی نامیده شد .
با آرزوی صبر برای خانواده های آنها و مردم دلسوز و روحی جاودانه برای آنها
ما در این مقاله قصد نداریم هیچ کدام از دستگاه های نظارتی و خانواده های قربانیان را عاملی بر این اتفاقات خطاب کنیم ، و این تنها یک هشداریست (از تجربیات ما نسبت به نفوذ دشمنان تحت عنوان جنگ نرم) ، برای کمک به مردم و کلیه دست اندرکارانی که برای حفظ امنیت و آرامش کشورمان ایران می کوشند .
نویسنده : اشکان مهین فلاح
از سایت خوب و مفیدتون متشکرم.موفق باشید
خیلی عالی